lunes, febrero 18, 2013

0

Nou títol per a Quiñónez (Diari Segre)

Publicado en



ATLETISME CAMPIONAT D’ESPANYA EN PISTA COBERTA
Nou títol per a Quiñónez
El lleidatà es proclama per sisena vegada campió d’Espanya de 60 metres tanques

REDACCIÓ
❘ SABADELL ❘ L’atleta  lleidatà Jackson Quiñónez (FC Barcelona) va conquerir ahir a Sabadell el seu sisè títol d’Espanya en la prova dels 60 metres tanques i va confirmar així la seua hege- monia en aquesta especialitat de la qual és plusmarquista nacio- nal, tant en aquesta distància en pista coberta com en els 110 metres a l’aire lliure.

Quiñónez, que va aconseguir recentment la mínima per a l’Europeu de Göteborg del març, no
va tindre problemes per batre els seus rivals a l’aconseguir, a més, la millor  marca espanyola de l’any (7”71). Segon va ser Juan Ramón Barragán (7”82) i tercer, Francisco Javier López (7”88).

Molt destacada també va ser l’actuació de l’altre lleidatà que participava en aquesta prova, el
jove Arnau Erta (FC Barcelona), que es confirma dia a dia com a digne successor de l’hispanoe-
quatorià. Erta, de 20 anys, va aconseguir classificar-se per a la Jackson  Quiñónez, ahir durant la cursa de 60 metres tanques en què es va imposar  amb autoritat. seua primera final absoluta i va acabar setè amb un temps de 8”11, registre que suposa millor marca personal.

Erta és, sens dubte, el millor atleta espanyol sub-23 en aques- ta prova i, de fet, liderava el ràn- quing després d’aconseguir re- centment, durant un control a Sabadell, una marca de 8”22, el seu millor registre personal en pista coberta. Per a Arnau, que complirà a l’abril 21 anys, aques- ta és la seua segona temporada com a sub-23.

La gran actuació d’ahir dels atletes lleidatans es complementa amb la medalla de plata que va aconseguir dissabte als 60 metres llisos Rubén Pros (FC Barcelona). Pel que faa la resta del Cam- pionat d’Espanya, la madrilenya Patricia Sarrapio va aconseguirla mínima per ser present en la prova de triple salt de l’Europeu de Göteborg. Per la seua part, David Bustos i la tarragonina Natalia Rodríguez  es van con- vertir  en els reis del 1.500.

Rècord de Catalunya juvenil
D’altra banda, l’atleta lleida- tà Gerard Porras va establir dis- sabte a Madrid un nou rècord de Catalunya juvenil als 60 metres tanques. Porras va fer una mar- ca de 7”81 i va millorar així l’an- terior registre de 7”90 que estava en poder, precisament, d’Arnau Erta, protagonista ahir al Nacional absolut de Saba- dell.
Aquesta nova marca de Ge- rard Porras està a només 8 cen- tèsimes del rècord d’Espanya ju- venil.
Gerard competirà dissab- te que ve al Català a Sabadell.


0 comentarios: